Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
Casti de copiat
Cosul este gol.

Cum cumpar?

 

 

1. Online

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului "Adaug în cos". Puteti continua cumparaturile in cazul in care doriti. Cand ati terminat apasati butonul "Finalizeaza comanda" (dreapta sus).

Daca aveti cont va logati, daca nu aveti creati unul nou.

In pagina "Verificare comanda" verificati produsele comandate si  daca adresa de facturare/livrare este corecta si completa. Daca nu este puteti face eventualele modificari. In cazul in care adresa de livrare difera, va rugam sa o adaugati.

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un reprezentant aparatedeaerconditionat.ro sa poata lua legatura cu dvs.

Continuati procesul de cumparare  si parcurgeti pagina de comanda.

In urma finalizarii comenzii si a lansarii de catre dvs.a formularului de comanda,un reprezentant aparatedeaerconditionat.ro va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va oferi informatii cu privire la livrarea ei.

 

2. Telefonic

Puteti efectua comenzi si telefonic sunand la numarul de telefon 0735.833.833/ 0753.833.833 si un  reprezentant aparatedeaerconditionat.ro va prelua comanda dvs.  si va oferi  detaliile necesare pentru livrare.

 

Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de luni pana duminica(inclusiv), intre orele 07.00- 22.00.

Suport

Pentru orice informatii in legatura cu produsele noastre puteti sa ne contactati la urmatorul numar de telefon:

0735833833

Untitled2