Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
Casti de copiat
Cosul este gol.
Garantie si service

Garantie si service

Garantie si service aparate de aer conditionat | orice marca, orice model  

GARANTIE Aparate de Aer conditionat

aer3aToate modelele de aer conditionat comercializate de noi dispun de garantie internationala, data de producator si/sau importator.
Majoritatea aparatelor de aer conditionat prevad o garantie separata pentru compresor, dar sunt modele pentru care garantia este totala.
La fiecare model in parte avem specificatii precise despre garantie in tabelul fiecarui model.
In cazul in care este nevoie sa apelati la certificatul de garantie va asiguram de tot suportul nostru pentru rezolvarea situatiilor aparute.
    

Service Aparate de Aer conditionat

service-aerIndiferent de problema cu care va confruntati, echipa noastra va ajuta.
Asiguram service pentru orice model de aparate de aer conditionat, la punctul de lucru al societatii noastre sau la domiciliul sau sediul din solicitarea dumneavoastra.
Asiguram inspectii pentru buna functionalitatea aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice, inainte de sezonul cald.
Ne puteti contacta si in mod sigur veti avea dovada profesionalismului si seriozitatii societatii noastre.

Intretinere Aparate de Aer conditionat

fanPentru o durata de viata prelungita dar si pentru functionarea in parametrii normali, un aparat de aer conditionat trebuie intretinut in cele mai bune conditii.

Odata cu instructiunile de folosire, echipa noastra va va oferi si sfaturi de intretinere pentru aparatul de aer conditionat. In principal, intretinerea aparatelor de aer conditionat, presupune curatarea periodica a filtrelor dar si celorlate componente ale acestora.

Suport

Pentru orice informatii in legatura cu produsele noastre puteti sa ne contactati la urmatorul numar de telefon:

0735833833

Untitled2