Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
Casti de copiat
Cosul este gol.
Montaj aer conditionat

Montaj aer conditionat

 Montaj rapid aparate de aer conditionat | inclus in pretul aparatelor | 24-48h

 
montaj aer conditionat* teava cupru (gaz/lichid) izolata cu armaflex in limita a 3 metri liniari;
* cablu electric de legatura intre unitatea interioara si cea exterioara;
* furtun condens ignifug;
* banda matisat si banda izolier pentru izolarea traseului frigorific;
* o pereche de console vopsite electrostatic;
* o perforare in zid (nu se perforeaza grinzi si bare de fier beton).

Unitatea externa se pozitioneaza cat mai accesibil montarii si eventualelor interventii si cat mai aproape posibil de unitatea interna.

Panelul de mascare al traseului frigorific sau al cablului electric este disponibil numai la cerere si contra-cost.
Montajul standard se refera doar la aparatele tip split de perete si nu presupune reparatii ulterioare, finisaje sau alte materiale aditionale.

Montarea aparatelor se face numai cu vidarea traseului frigorific folosind pompa de vacuum si ceasurile pentru masurarea presiunii si temperaturii agentului frigorific de racire.

Accesorile pentru montarea unitatii exterioare la inaltimi ce depasesc 4 m nu sunt incluse in montajul standard, noi asigurand la cerere si contra-cost schela/scari pentru inaltimi de pana la 12m. Desigur ca simpla achizitie a unui aparat de aer conditionat este numai prima etapa si cea mai simpla. A doua etapa este cea a montajului, si de multe ori poate fi un calvar. Magazinul de la care achizitionati aparatul de aer conditionat nu ofera montaj sau, daca ofera, trebuie sa asteptati mai multe zile, o saptamana sau doua pana cand este disponibila una dintre echipe.

Montaj rapid aparate de aer conditionate
Societatea noastra ofera montaj rapid de aparate de aer conditionat, in Bucuresti si in imprejurimi. In functie de numarul de aparate si de tipul lor, montajul se realizeaza intre 24 si 48 de ore de la confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor.

Montaj aparate de aer conditionate achizitionate de la noi
Pentru toate aparatele de aer conditionat achizitionate de la noi, montajul este asigurat la cerere de catre una din echipele noastre in maxim 48 de ore de la solicitare. Nu exista cheltuieli de transport si taxe suplimentare. Comenzile pentru montaj de aparate de aer conditionat se pot plasa la numarul de telefon 0735.833.833/ 0753.833.833

Montaj aparate de aer conditionate neachizitionate de la noi
In aceste situatii, echipele noastre de montaj pot interveni in 48 de ore de la confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor. Tariful de referinta pentru o asemenea solicitare este 300 RON dar poate varia in functie de distanta, conditiile de amplasare, modelul si tipul aparatului. Pentru asemenea solicitari contactati-ne la numarul de telefon 0735.833.833/ 0753.833.833

Suport

Pentru orice informatii in legatura cu produsele noastre puteti sa ne contactati la urmatorul numar de telefon:

0735833833

Untitled2